SOM

peu-de-pagina

BENVINGUT!

Som en Pedro Álvarez Gelabert, natural de Balears. M’encanten la política, la gastronomia i la natura i, a més, em consider un cul inquiet. Titulat en el Grau de Dret i el postgrau d’Expert Universitari en Màrqueting Digital i Direcció Comunitària per la Universitat de les Illes Balears  (UIB).

Si bé la meva afició és la cuina -amb 23 anys vaig muntar el meu propi negoci-, vaig optar per la carrera universitària en Dret a causa del meu interès per les institucions, la política i l’organització de la societat. Durant la meva vida acadèmica universitària vaig desenvolupar tasques en diverses empreses i pràctiques a una empresa de càtering i aliments preparats, fet que em va permetre combinar estudis i passions. Vaig accedir a la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears  (FUEIB) el setembre de l’any 2014, a on encara hi continuu desenvolupant diverses tasques professionals.

Les meves passions són la naturalesa, la gastronomia i viatjar. Pròximes destinacions? Dinamarca i Xina! A més de política, al meu blog podràs trobar articles de diversa consideració, fent èmfasi en les meves aficions; t’agrairé que, si em llegeixes, deixis enrera els prejudicis! Hi ha res millor que conèixer món navegant la biosfera a través del paladar?

Ara comunico. Esper que t’agradi el meu blog. Si vols saber més de mí, pots visitar també el meu perfil a les xarxes socials. Tens res a dir-me? Et convid a visitar el meu Curriculum Vitae i a emprar el formulari de contacte.

A la teva disposició!

icono2in

icono4tw

icono3ig

icono1cv

prova